У Смілі поліцейські під час обшуку виявили наркотики (Фото)

У квартирі смілянина правоохоронці вилучили амфетамін. Речові докази направлені на дослідження та відкрито кримінальне провадження


Психологи Черкащини присвятили семінар темі розвитку у дітей психосоціальної стійкості до стресу

На семінарі-практикумі, що відбувся 19 березня в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради


Метеорологи передають попередження про те, що завтра очікується сильний вітер

За прогнозом синоптиків система фронтів чергового циклону, який прямує на Середню Волгу у вихідні суттєвих опадів на Смілянщину не принесе.


Дітей запросили на зустріч з письменницею Анною Куриленко автором книги-розмальовки «Диво-Ліс»

22 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання активних відвідувачів дитячої міської книгозбірні, учнів 2-А та 3-А класів НВК «Лідер», запросили на зустріч з Анною Куриленко


Черкащина – у трійці лідерів за ростом виробництва сільськогосподарської продукції

У січні-лютому 2019 року Черкащина посіла 3 місце серед областей України за темпами росту виробництва сільськогосподарської продукції.


У Березняківській школі вчать дітей сортувати сміття та любові до природи

У Березняківській школі велику увагу приділяють вихованню у дітей почуття любові та поваги до природи, до навколишнього середовища.


Тиждень початкової школи

У школі №6 з 18 до 22 березня провели Тиждень початкової школи. Його головна мета – провести справжнє свято для дітей, їх батьків.


На засіданні виконкому затвердили перелік доріг, які цьогоріч будуть відремонтовані

22 березня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету.  


Смілянські колегіанти дізналися, що таке конфлікт та його уникнути

Найкращі моменти свого життя ми пов’язуємо із ситуаціями, коли існує злагода між людьми, мир і взаєморозуміння. Однак, взаємини між людьми бувають різними.


Черкаські метеорологи нагадують, що вже зараз можна сіяти

Березень продовжує дивувати своєю мінливістю: то раптовим теплом до 18°, то нічними морозами до 5°. На такі контрасти температури повітря реагує і ґрунт – від денного прогріву до +30°