Юні читці Сміли вражали Львів, а Львів вражав їх

Із трьох всеукраїнських конкурсів, які проходили у Львові втроє вихованців театральної студії Міраж БДЮТ привезли дві золоті, срібну та бронзову нагороди.


Дорогі земляки!Вітаю всіх жителів Сміли з річницею визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

Спливають десятиріччя, але ми завжди з глибокою шаною згадуємо героїв, які ціною власного життя виборювали мир та спокій на українській землі, в нашому рідному місті. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до […]


Понад 140 рішень ухвалили депутати на сесії міської ради

У вівторок відбулася Х сесія міської ради сьомого скликання. У ній взяли участь 29 депутатів. Вони розглянули 145


Теплове «рабство» у Смілі: оплата за тепло, якого нема

Міський голова Олексій Цибко провів черговий прийом громадян. У малій залі Будинку рад також були присутні заступник міського голови Володимир Старик та секретар міської ради Віктор Федоренко, керівники відділів, управлінь, комунальних організацій, до яких найчастіше виникають питання.


“ТЯСМИН” ДИВЛЯТЬСЯ І В НОВІЙ ЗЕЛАНДІЇ

Youtube-аналітика показує, що телестудію «Тясмин» дивляться у більш ніж сорока країнах. Крім України, найбільше глядачів у Росії, Німеччині, Ізраїлі, США. Зацікавили новини зі Сміли користувачів інтернет-мереж також у Польщі, Італії, Казахстані, Латвії, Іспанії, Фінляндії, Чехії, Португалії, Молдові, Канаді. Не менш цікаво, що є перегляди навіть у Новій Зеландії, Австралії, Бразилії.


ШКОЛИ ТА ПОЗАШКІЛЛЯ СМІЛИ НА ВИМУШЕНИХ КАНІКУЛАХ

Із 25 по 31 січня призупинено навчально-виховний процес у закладах освіти міста. Відповідне розпорядження 25 січня ц.р. підписав міський голова Олексій Цибко.


У СМІЛІ МОЖЕ БУТИ СВІЙ ХЛІБОЗАВОД

Цілком можливо, що у Смілі відкриють підприємство з виробництва хліба. Про це повідомив на засіданні виконавчого комітету начальник управління економічного розвитку Олександр Плакса.


У смілянського перевізника найсучасніший автобус на Черкащині

Автошляхами Сміли та Черкас почав курсувати новий сучасний автобус, поки що унікальний в області. Рейсовий автобус нового європейського зразка виконує міжміський маршрут №302 сполученням «Станція Шевченко – Черкаси». Найновіший в своїй лінії, ПАЗ-4234 придбав та запустив у роботу головний перевізник Сміли – АТП-17128.


Подарунки друзям в зону АТО

Саме в День Соборності України гуртківці 4-9-х класів зібралися разом для презентації нового міжпредметного проекту «Подаруй свято другові».


Прийняли довгоочікуваний законопроект у сфері захисту прав дітей

Верховна Рада прийняла законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми». Його розробили з метою удосконалення системи забезпечення прав дітей в Україні, шляхом удосконалення механізмів та процедур прийняття рішень щодо захисту дитини за місцем її фактичного перебування