Перший снігопад поставив оцінку роботі комунальників (ВІДЕО)

У ніч з 5-го на 6-е січня міський голова Олексій Цибко та його заступник Володимир Старик об’їхали Смілу і подивилися, як комунальні служби впоралися з першим в цьому році великим снігом.


Штормове попередження

Вдень 7 січня в Черкасах та по області очікується хуртовина, ожеледь, на дорогах ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с. ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З ГІДРОМЕТЕОРОЛОГІЇ


Про епідемічну ситуацію з грипу та ГРВІ в м.Сміла за грудень 2015р.

В грудні 2015р. ( 50- 53-й тижні) по м.Сміла на ГРВІ захворіло 1013 осіб, з них дітей до 17 років 778 (76,8%). Показник захворюваності нижче порогового на 55,9%.


У Канаді зняли художній фільм “Гіркий врожай”, події в якому відбуваються у Смілі під час Голодомору

Трейлер фільму – можна увімкнути українські субтитри. Режисер: Джордж Менделюк, відомий телесеріальний режисер українського походження. Сценарист і один з продюсерів: Ричард Бачинський Гувер, канадський українець. Саме йому належить ідея зняти цей фільм. Сміла як місце події опинилася невипадково – родичі по матері сина Ричарда живуть досі в Смілі.


Новорічний подарунок переможцям конкурсу

Напередодні Нового року гарним святковим настроєм учні школи №3-колегіуму поділились з усіма смілянами. На одній із центральних вулиць міста, на бульварі графа Бобринського, старшокласники нашого закладу прикрасили пишну красуню-ялинку.


План з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

План з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік