Робота Смілянської міжрайонної прокуратури про стан запобігання та протидії корупційним проявам у 2015 році

Корупційні правопорушення становлять небезпеку державі, завдають значної шкоди правопорядку, уповільнюють розвиток демократичних інститутів суспільства.


Медогляди для водіїв не скасовано, змінилися лише правила утворення медкомісій

Останнім часом з`явилися повідомлення про те, що Державна регуляторна служба скасувала медичні огляди для кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів. Насправді, у рішенні Державної регуляторної служби, опублікованому в газеті «Урядовий Кур`єр» від 20.01.2015 року за №11, мова не йде про скасування медогляду


У Смілі загорівся автобус

Cьогодні о 7-50 в Смілі загорівся міський автобус «ПАЗ», який виконував рейс за маршрутом №30,  «Станція Шевченка – автостанція Сміла». За словами водія маршрутки, пожежа почалась неподалік зупинки біля стадіону “Локомотив», коли транспорт рухався вулицею Богдана Хмельницького. В цей момент з моторного відсіку


Розбирають головну ялинку міста (ФОТО)

На центральній площі Сміли розбирають новорічну ялинку. За словами працівників, які займаються її демонтажем, дерево після того, як з нього знімуть новорічні прикраси, відправлять на обігрів малозабезпеченій сім’ї.


Нічний дизель знову сполучить станцію ім.Т.Шевченка з Гребінкою

«З 1 лютого дизель-поїзд прямує до ст. Гребінка, а отже пасажири з Черкас за ніч матимуть можливість доїхати до Ніжина(Чернігова),Полтаву та Київ.