“Соната” присвятила танець Небесній Сотні

Новий танцювальний рік школа танцю “Соната” почала з перемог у Кубку Європи з шоу дисциплін,


Талановита сміляночка

На життєвому шляху нашої випускниці Вікторії Ткаченко зустрічалося багато справжніх добрих людей та вчителів-наставників. Але її талант та працелюбність вдало оцінила ще у 5 класі вчитель української мови та літератури, класний керівник Людмила Цьома.


У День визволення Сміли школа передала сплетену маскувальну сітку бійцям АТО

У День визволення Сміли, 29 січня, ЗОШ №13 передала черкаськими самооборонівцями власноруч сплетену маскувальну сітку бійцям АТО на фронт. Колектив школи протягом грудня-січня старанно плів сітку.


Ми – патріоти своєї країни України!

Сьогодні у Смілянській ЗОШ № 10 пройшов фестиваль української пісні та національного одягу.


ПРАВООХОРОНЦІ-ТРАНСПОРНТНИКИ ВИЯВИЛИ ФАКТ НЕЗАКОННОГО ПРОДАЖУ DVD ДИСКІВ

Працівники лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка викрили 24-річного місцевого жителя, який на залізничному вокзалі продавав несертифіковані компакт-диски.


У молодика, який курив на автобусній зупинці, правоохоронці виявили марихуану

Уважність дільничного інспектора міліції дало змогу не лише припинити адміністративне правопорушення, а ще й виявити факт незаконного зберігання наркотиків. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження і проводять перевірку.


Загинув пішохід

29 січня, близько 19.00 год., в с. Теклине Смілянського району, по вулиці Леніна,


Вічна пам’ять і слава героям!

29 січня – знаменна дата для жителів Смілянщини, адже 71 рік тому цього дня нашу рідну землю було звільнено від фашистських загарбників.


ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СМІЛЯНЩИНИ!

Повідомляємо, що на виконання вимог Закону України “Про захист персональних даних”, Закону України “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”,


Черкащанам нагадують правила виживання

Керівництво області разом із правоохоронцями просять жителів бути нині особливо пильними. Це пов’язано зі складною ситуацією в Україні. Нагадаємо, в понеділок Кабмін оголосив в Луганській і Донецькій областях режим надзвичайної ситуації. У решті – режим підвищеної готовності. На Черкащині, як і в інших областях, створили Регіональну комісію з надзвичайних ситуацій. Її очолив голова ОДА.