Голова ради ветеранів Сміли співав в Черкаському госпіталі

До Черкас з усіх куточків області з’їхалися голови районних і міських ветеранських організацій на творчий вечір, присвячений головам одних з найкращих в області рад ветеранів – Миколі Марковичу Поліщукові та Смілянської – Миколі Трохимовичу Якушенкові.


До кінця січня на Черкащині очікуються слабкі морози та невеликий сніг

До кінця січня на Черкащині очікуються слабкі морози та невеликий сніг Період позитивних середньодобових температур у нашій області, який тривав із 10 до 24 січня, закінчився. Про це повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.


У Смілі вшанували загиблих мирних жителів Маріуполя

У День жалоби, 25 січня, о 12 годині активісти Смілянського майдану вшанували пам’ять загиблих мирних мешканців Маріуполя в результаті масованого обстрілу житлових районів міста терористами.


Бійців-земляків з передової зустріли домашніми варениками

24 cічня, увечері громадська організація «Територія гідності» організувала зустріч одинадцятьох бійців-земляків мотопіхотного батальйону, які повернулися із зони АТО.


Захворюваність на ГРВІ та грип в області

За 4 тиждень (з 17.01-23.01.) поточного року в області захворіло 5998 осіб, що склало 0,5% від загальної кількості населення.


Відключатимуть світло цього тижня у Смілі

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з капітальним ремонтом, комплексним технічним обслуговуванням повітряних ліній та ремонтом трансформаторних підстанцій:


Травмував пасажира

23 січня, близько 23.30 год., в м. Сміла на перехресті вулиць Мазура та Жовтневої, водій автомобіля «Ісузу-Тропер», 57-річний житель с. Нечаївка,


ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВЕРТЕПІВ

Цьогоріч гімназисти-шестикласники створили вертеп і на Різдво із самісінького ранку і до пізнього вечора вітали смілян з дивом народження Спасителя.