Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #6 від 17 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 17 жовтня


Жителів Черкащини попереджають про туман

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності. Вночі та вранці 18 жовтня по Черкаській області та м. Черкаси очікується туман 200-500 м


Відбулося засідання бюджетної комісії

17 жовтня в малому залі Будинку рад під головуванням Ольги Дериземлі відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 17 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 17 жовтня


З початку року понад 1,5 тисячі черкащан стали керівниками

З початку 2019 року від роботодавців регіону надійшло 1 675 вакансій керівників та менеджерів, з них за сприяння обласної служби зайнятості укомплектовано 1 372 вакансії.


Прогноз погоди на 18 жовтня

За інформацією метеостанції Сміли, завтра, 18 жовтня, у нашому краї пануватиме невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями по області туман. Вітер змінний, 3-8 м/с.


Смілянці вручили ордер на квартиру

Сьогодні, 17 жовтня, в Будинку рад відбулася радісна подія для ще однієї смілянської родини. Міський голова Олексій Цибко вручив ордер за 2019 рік на державне житло.


Екскурсія до бібліотеки: «Бібліотека – тисячі книг, журналів і… пригод»

Книга – мудрий друг і порадник. Вона, не вміючи говорити, розповідає про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. 16 жовтня до дитячої міської книгозбірні на ознайомчу екскурсію


«Маємо можливість розпочати опалювальний сезон у Смілі без зволікань», – Віктор Карпенко

В області завершилася підготовка до нового опалювального сезону. Він має розпочатися на Черкащині вчасно. Без зволікань можуть подати тепло в домівки й у Смілі, наголосив заступник очільника області Віктор Карпенко.


Визначено дату реєстрації на пробне ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти затвердив план підготовки і проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році. Відповідний наказ підписаний в.о. директора УЦОЯО Валерієм Бойком.