Цієї ночі на Черкащині прогнозують сильні заморозки

Черкаський обласний гідрометцентр передає шторм-прогноз на 7 жовтня. Так, завтра очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів.


Освітяни Сміли з нагоди свята отримали відзнаки

Цьогорічне професійне свято для освітян міста Сміли наповнене радістю і визнанням праці тих, хто працює на освітянській ниві.


На Смілянщині вперше за кілька місяців зафіксовано новий випадок кору

За результатами щотижневого моніторингу захворюваності на кір в області, який здійснює Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України з початку 2019 року станом на 4 жовтня зареєстровано 743 випадки кору.


«Запобігти. Врятувати. Допомогти»: рятувальники поділилися із школярами секретами Служби порятунку

Третього жовтня у дворі загальноосвітньої школи села Костянтинівка з’явилось яскраво-червоне пожежне авто.


На Черкащині працює понад 40 тисяч освітян

Щорічно у першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Саме викладач, вчитель, вихователь закладає основу для розвитку особистості, створює умови для набуття професійних знань та вмінь.


Екологічний проект школи №1 (Відео)


До уваги одержувачів пільг, які проживають на території Смілянщини

Осіб, які користуються пільгами по сплаті за житловокомунальні послуги та мають бажання отримувати пільги готівковими коштами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019


Дорогі вчителі!

Щиро вітаю вас із Днем працівників освіти! Саме з учителем ми відкриваємо нові сторінки Книги знань, зростаємо духовно, пізнаємо світ. Ви не втомлюєтеся у кожному учневі знаходити і розвивати таланти і здібності.


Шановні працівники освіти!

Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань