Попередження про найважливіші гідрометеорологічні явища

Управління ДСНС України в Чекраській області повідомляє, що вночі та вранці 10 грудня в південних, східних та центральних областях місцями туман, видимість 200-500 м. Шановні учасники дорожнього руху, будьте уважні та обережні.


Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення перейменування вулиць у м. Сміла

1. Організатор громадського обговорення – відділ організаційної роботи, протоколу та зв`язків з громадськістю виконавчого комітету Смілянської міської ради.


Вартість борщового набору у Смілі

З минулого тижня подорожчали хлібобулочні вироби. Які ціни на смілянському базарі досліджував Андрій Глущенко. Про це у газеті “Сміла” від 9 грудня.


Скільки платитимуть сміляни за воду?

Певно, однією з найбільших інтриг грудня для користувачів централізованого водопостачання є платіжки за використану воду у листопаді. Посеред місяця тариф різко зріс майже вдвічі – з 11,22 грн. за 1 кубометр води майже до 23 гривень.


НАЙМОЛОДШИЙ ДЕПУТАТ ОЧОЛИВ У МІСЬКІЙ РАДІ КОМІСІЮ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

В’ячеславу Овчаренку 24 роки. Він наймолодший у міському «парламенті». Закінчив Смілянську школу №4, відслужив в армії в частині спецпризначення «Барс», згодом закінчив юридичний факультет Черкаського державного університету ім. Б.Хмельницького, здобув кваліфікацію правознавця.


Не забудьте замінити свої касові апарати

Фахівці Смілянської ОДПІ нагадали, що 1 січня 2016 року закінчується перехідний період для доопрацювання