Бійцям на передову – смілянські смаколики, від них – щира подяка

В ці дні в коледжі харчових технологій проходила акція «Привітай бійця зі святом!». Родзинкою цієї акції стали… пиріжки!


Як святкували Коляду наші предки (повна відео-версія)

У міському краєзнавчому музеї родина рідновірів показали традиції відзначення свята


Президент підписав Закон щодо поіменних голосувань у місцевих радах

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань» № 842-VIII. Документ ухвалений Верховною Радою 26 листопада 2015 року. Закон встановлює відкрите поіменне голосування у всіх місцевих радах, а результати голосувань робить загальнодоступними.


Наближається кінцевий термін для отримання податкової знижки

Смілянська ОДПІ нагадує, що прийом податкових декларацій від громадян на отримання податкової знижки за підсумками 2014 року здійснюється до кінця 2015 року. Право на податкову знижку мають громадяни, які


Електронна звітність платника податків

Надання звітності в електронному вигляді на сьогоднішній день дає змогу раціонально використовувати та економити робочий час, позбавляє необхідності додаткового візиту до податкової, перевіряє документи на наявність помилок та надає можливість користування сервісом «Електронний кабінет платника податків».


Порядок оподаткування «прощеної» банком суми боргу фізичної особи

Відповідно до статті 67 Конституції України кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори у порядку і розмірах, встановлених законом. Згідно із пунктом 4.1 статті 4 Податкового кодексу України (Кодекс) податкове законодавство України ґрунтується на таких принципах: загальність оподаткування