Запрошуємо громадськість до обговорення щодо перейменування вулиць

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються до 25 січня 2016 року. Публікація отриманих пропозицій (зауважень) відбуватиметься у дводенний строк на сайті міської ради.  Анонімні пропозиції (зауваження), а також  подані в формі не нормативної лексики не публікуються та до результатів обговорення не включаються. Завантажити перелік вулиць, які підлягають перейменуванню та їх нові назви


Про надання послуг міграційної служби

Розпорядженням Кабінету Міністрів України №523-р від 16.05.2014 р. передбачено надання адміністративних послуг паспортно-міграційного характеру через центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи). З 25.11.2015 року в місті розпочато реалізацію зазначеної норми чинного законодавства. Адміністративні послуги міграційної служби, такі як:


Зміни щодо реєстрації транспортних засобів

Постановою КМУ від 18.11.2015 року № 941 унесено низку змін до деяких постанов КМУ щодо реєстрації транспортних засобів (ТЗ), які чинні з 19.11.2015 року.


НА ЧЕРКАЩИНІ ЗАТРИМАНО НАРКОДІЛКА, ЯКИЙ ЗАЙМАВСЯ ВИРОБНИЦТВОМ ТА ЗБУТОМ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ

Наркоторговця затримали під час оперативної закупки. Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння правоохоронці виявили наркозілля, яке чоловік зберігав з метою подальшого збуту. За вчинене він може потрапити до в’язниці на строк до шести років.


Штормове попередження про надзвичайні явища в Черкаській області

Як повідомляє черкаський обласний центр з гідрометеорології, в найближчу годину з утриманням у першій половині дня 16 грудня туман 200-500 м. Будьте уважні та обережні.


У Смілі відзначили День ліквідаторів аварії на ЧАЕС; нардеп України перевірив, як у Смілі проводять ремонт і годують вихованців у дитсадку

 Про це дивіться у випуску новин телестудії “Тясмин” за 15 грудня.


Анонс газети “Сміла” від 16 грудня

Чому старий корпус смілянського коледжу харчових технологій розбирають на цеглу? Нова поліція – яка вона? Чим забруднюють Тясмин? Таємниці смілянського підземелля.  Читайте у газеті “Сміла” від 16 грудня.