Пам’ятка населенню як підготуватися до надзвичайних ситуацій в мирний та воєнний час

Пам’ятка населенню як підготуватися до надзвичайних ситуацій в мирний та воєнний час Відділ з питань цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Смілянської міської ради пропонує інформацію щодо надзвичайної ситуації. Як слід поводитися в повсякденному житті Будьте уважними, завбачливими!


У Смілі виявлено наркопритон, в якому алкоголік за горілку дозволяв виготовляти та вживати наркоту

За справу взялися співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Смілянського міськвідділу міліції. Отримавши дозвіл на проведення обшуку помешкання підозрюваного, правоохоронці завітали за його місцем проживання. Побачивши людей у формі на своєму порозі, господар обомлів – оперативники з’явилися самк в той момент, коли зловмисник разом із товаришем займалися виготовленням наркотичного засобу.


У навчальних закладах створені належні умови для здобуття якісної освіти

Зусиллями влади та освітян міста створені належні умови для здобуття якісної освіти, для реалізації конституційних вимог щодо обов’язковості повної загальної середньої освіти.


Перший урок – «Україна – єдина країна»

Розпочинається новий навчальний рік, першим уроком якого є «Україна – єдина країна». Урок повинен допомогти дитині визначити, чим саме її сім’я, школа, вулиця, місто найкращі, чому наша країна нам дорога, сформувати в учнів розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.


ДЕРЖАВНИЙ СТАНДАРТ ПОЧАТКОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ ОСВІТИ У ДІЇ

Кожен навчальний рік по-своєму особливий. Характерною особливістю 2014/2015 навчального року є продовження запровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти, посилення уваги до якості викладання навчальних предметів, упровадження нових програм, посібників, навчальних предметів, зокрема, «Я у світі» у 3 класі.


Навчальні заклади міста готові зутрічати своїх вихованців

Лише кілька днів відділяє нас від всенародного свята, яке чекають у кожній родині – свято 1 вересня, День Знань. За парти сядуть школярі, де їх чекають затишні класи, нові підручники і найкраща, турботлива і ніжна вчителька.


Серпнева педагогічна конференція відзначила здобутки і визначила пріоритети

Традиційна серпнева педагогічна конференція відбулася у сесійній залі міського Будинку Рад 28 серпня.


Зброю та боєприпаси, які знайшов на Донеччині, чоловік віз додому в Черкаси

Небезпечний вантаж виявили бійці спеціального батальйону міліції, працівники харківського УБОЗ, СБУ та інспектори ДАІ. В іномарці, водій перевозив більше 20 гранат різних видів, 3 ПЗРК, автомат та майже тисячу набоїв. Про це повідомила 28 cерпня ц.р. ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.