Підтримаймо наших військових!

До 15 серпня на Схід збирають передачу, пункт збору в Смілянському технікумі харчових технологій, якщо зможете допомогти, то ось список: Продукти:Їжа довгого зберігання (в закритих упаковках),консервація, консерви (рибні, м’ясні, тушонка), згущонка, печиво, цукерки, чай, кава (заварна, розчинна), цукор, сіль, спеції, овочі (картопля, морква, цибуля, часник, огірок, помідор, капуста, буряк). Вода питна, очищувач води.


Допоможемо прикордонникам зупинити ворога

Дорогі земляки! Ми разом можемо допомогти не пустити ворога на нашу землю, вберегти наших синів, батьків від ворожих снарядів. Нашим воїнам необхідна ваша допомога, щоб терміново збудувати укріплення на кордоні, перекрити ворожий потік, забезпечити надійність наших рубежів. Луганському прикордонному загону терміново потрібно: – Бензопили – 15 шт. – Ланцюги до бензопил – 100 шт. (бо […]


У с. Балаклея через дитячі пустощі згорів автомобіль

7 серпня о 12:50 співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №12 у с.Балаклея ліквідували загорання автомобіля «Москвич-2140», повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області. За телефоном «101» власник автомобіля зателефонував рятувальникам та повідомив, що поруч з його будинком горить транспортний засіб. Після ліквідації пожежі, яка знищила автомобіль рятувальники встановили причину. Нею виявилися залишені без догляду сірники, […]


“Оризон-Навігація” працюватиме на українську “оборонку”

Підприємства у Черкасах і Смілі працюватимуть на українську “оборонку”. Зокрема, державне підприємство “Фотоприлад” у Черкасах буде максимально задіяний на забезпечення замовлень вітчизняного Міноборонпрому. Про це під час зустрічі із головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком запевнив Президент України Петро Порошенко.


Міліціонер вимагав від підозрюваних хабар

За інформацією УСБ України в Черкаській області правоохоронці припинили протиправну діяльність працівника одного з відділів УМВС України на Одеській залізниці, який вимагав від підозрюваних хабар. Старший лейтенант міліції вимагав від двох мешканців м. Сміла 5 тисяч гривень за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за крадіжку (ст.185 КК України).