55Із нагоди проведення 7 квітня Всесвітнього дня здоров’я в С було проведено чудовий інформаційно-тренувальний захід «Твоє здоров’я в твоїх руках».
Наша школа є опорною щодо організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, тому всі, хто долучився до проведення цього заходу презентували доцільність фізичної активності заради зміцнення власного здоров’я та гарного самопочуття.
Захід відкрила директор школи Вікторія Підмогильна.
До учнів та педагогічних працівників звернувся директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», президент ВГО федерації фунакоші шотокан карате України, 6 дан, Заслужений тренер України – Анатолій Науменко.
Учні 6-А класу, класний керівник Прокопенко Л.М., підготували фестивальну програму «Всі шикуймось по порядку й дружно робимо зарядку».
Про ранкову зарядку із елементами вправ народної медицини як дієвий засіб покращення фізичного самопочуття й активізації захисних сил організму розповів практичний психолог Т.Г. Шевченко. Потім він залучив до виконання вправ усіх, хто був присутній у залі.
І діти, й дорослі отримали багато інформації та практичних навичок. У кінці заходу найактивніших учасників було нагороджено грамотами.

Л.Хижкін, заступник директора з виховної роботи Смілянської ЗОШ №11

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.