Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

dsc_1121 Вітаю вас із професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника!  Автомобіліст – професія особлива, зі своїми традиціями. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого міста, незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців.
Так збігається, що цими жовтневими днями виповнюється 60 років одному з найпотужніших автодорожніх підприємств міста – Смілянському АТП 17128. Професійна та відповідальна праця колективу підприємства викликає заслужену повагу,  є дуже важливою для  життєдіяльності нашого міста.

Щиро вітаю з Днем автомобіліста та дорожнього господарства всіх, чиє життя пов’язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, кондукторів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом. Дякую вам за можливість усім нам долати величезні відстані, ставати ближчими одне до одного.
Бажаю, щоб усі дороги були рівними і вели до успіху, зичу подальшої успішної та безаварійної роботи, міцного здоров’я, родинного затишку, миру і добра, щастя і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах!

З повагою
секретар міської ради         Віктор ФЕДОРЕНКО

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.