У Черкасах рятувальники, поліція та екологи з профілактичною метою вийшли на лід

Протягом вихідних парцівники відділення пошукових водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС, водна поліція та екологічна інспекція проводять профілактичні бесіди із рибалками.


Оперативники затримали двох чоловіків, які обікрали кафе-ресторан у Черкасах

До поліції Черкас 29 січня звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що до його кафе на вулиці Сумгаїтській проникли злодії й обікрали приміщення.


Глядачі повертаються на трибуни: змагання знову проводитимуть з уболівальниками

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 17.02.2020 №104, на українських аренах знову дозволено проводити масові спортивні заходи за участю глядачів.


Звернення голови Ротмістрівської ОТГ з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні


У Черкасах сталася пожежа в СТО

20 лютого близько 9:14 диспетчер Центру управління в надзвичайних ситуаціях отримала повідомлення про те, що у будівлі станції технічного обслуговування


20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності


27 лютого стартує сертифікація вчителів початкових класів

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації вчителів початкової школи – незалежне тестування фахових знань та вмінь педагогів.


Вищий антикорупційний суд призначив покарання черкаському судді, якого впіймали на хабарі

У п’ятницю, 19 лютого, колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок у справі за обвинуваченням колишнього судді Апеляційного суду Черкаської області у вчиненні кримінального правопорушення


В області виробляють м’яса з розрахунку на одну особу втричі більше за норму споживання

За останні роки річна реалізація худоби та птиці складає 460 – 480 тисяч тонн. З них майже 91% виробляється в сільськогосподарських підприємствах.


Ідеальний вчитель очима батьків: смілянська школа долучилась до національної кампанії «Класний вчитель»

За ініціативи Міністерства освіти і науки України проходить національна кампанія «Класний вчитель». Її мета – показати, як змінюється українська школа, як змінюються вчителі.