Вчительці вручили ключі від квартири (відео)


ПРОГНОЗ ПОГОДИ по Черкаській області

На добу від 21 год. 17 липня до 21 год. 18 липня 2019 р. Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-15º, вдень 21-26º, у Черкасах вночі 10-12º, вдень 24-26º. Прогноз середньої добової температури повітря: 18.07 19.07 20.07 18º 20º 20º


Нова українська школа. Які відкриття приніс перший рік роботи?

На одному подиху пройшов перший рік навчання у Новій українській школі. За період навчання учні школи №3-колегіуму оволоділи відповідними знаннями, уміннями та навичками, працюючи у парах, групах та колективно.


На виборчих дільницях нестимуть службу 47 тисяч поліцейських

Ще понад 10 тисяч працівників поліції охоронятимуть порядок на вулицях міст і сіл України. Всього до охорони публічного порядку під час позачергових виборів до Верховної Ради залучать майже 74 тисячі поліцейських. Про це повідомив заступник Голови Національної поліції Олександр Фацевич під час відеоселекторної наради під головуванням першого заступника Міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового.


Притягнуто до відповідальності за корупційні правопорушення депутатів

У ході виконання повноважень Городищенським відділом Смілянської місцевої прокуратури установлено факт несвоєчасної, у порушення вимог чинного антикорупційного законодавства, подачі декларацій про доходи депутатами однієї з сільських рад району.


Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 17 липня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 17 липня. На сторінках: Вибори -2019. Як буде вирішувати  проблеми простих громадян України, в т.ч. і мешканців Сміли, Кам’янки та Черкащини розповідає колишній міський голова Сміли Вадим Решетняк  Про це читайте на першій і другій сторінках . У Смілі вчительці вручили ключі від квартири Які зміни внесли у  […]