Якою була погода у Смілі у третій декаді червня

Упродовж третьої декади спостерігалась спекотна погода з недобором опадів, які випадали в окремі дні. Погода останньої декади червня увійшла в десятку найвищих значень за повоєнний період спостережень. Внаслідок переміщення атмосферних фронтів циклону зі Скандинавії, характер погоди змінився в останні дні. Незначний дощ приніс довгоочікувану прохолоду.


Масштабна пожежа у Черкасах

1 липня о 16:45 на відкритій території в районі вулиці Смілянська, сталося загорання сухого гілля, рештків деревини та сміття.Ще до повідомлення про загорання за телефоном «101» вогонь встиг поширитися на площу понад 2 га, інформує управління ДСНС у Черкаській обл.


Чемпіоном Юнацької футбольного ліги Черкащини став “Дніпро-80”

Чемпіона Дитячої юнацької футбольної ліги Черкащини визначили напередодні в обласному центрі. Цьогорічний кубок виборола місцева команда “Дніпро-80”, інформує сайт “Черкаський спорт”. Фінальні матчі тривали два дні. За перемогу боролися 14-ти та 15-річні юнаки. На чемпіонство претендували два колективи з Черкас та один із Монастирища. Найвправнішого визначали за коловою системою. Зрештою, здобувши дві перемоги, підопічні тренера […]


У Смілі відзначили День молоді (відео)

Сміляни відзначили День молоді