Пільгові ліки будуть (Відео)


Поліція Черкащини розслідує кримінальні провадження щодо порушень виборчого законодавства

Кримінальні провадження відкрито за статтями 160 та 194  Кримінального кодексу України. Розслідування по справам триває.


Смілянські правоохоронці вилучили у раніше судимого чоловіка близько двох кілограм канабісу

Наркотичні засоби чоловік зберігав за місцем проживання. Речові доказ вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України.


Успішна громада: молодь як каталізатор змін

8 лютого – перший день участі команд Березняківської та Великояблунівської загальноосвітніх шкіл (Березняківська ОТГ) в семінарі «Успішна громада: молодь як каталізатор змін»


Проблемні дороги Малої Яблунівки

Чим ближче до весни, тим гарячішою стає тема доріг. Бо ж на одних сніг сходить разом із асфальтом, а на інших – цього асфальту і не було. Через центр міста потоком рухаються величезні фури


У День закоханих молодят розписуватимуть навіть опівночі

14 лютого у Смілянському міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області  буде проводитись захід “КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ 2019”.


З початку року Черкащина отримала майже тисячу «пакунків малюка»

В області родини продовжують отримувати гарантовану державою допомогу при народженні дітей. Так, з початку року на Черкащину вже доставили 924 «бейбі-бокси»


Черкаські фіскали роз’яснюють, як підтвердити країну походження товарів

Як підтвердити країну походження товарів, розповіли у Черкаській митниці ДФС. Так, згідно чинного законодавства України країна походження товару визначається з метою оподаткування товарів


Смілянських школярів вчать критично мислити

Розвиток критичного мислення є однією зі складових Нової української школи. Цікавими для другокласників школи №3-колегіуму виявилися картки для розвитку критичного мислення.