Депутати зменшили ставки земельного податку. Коментар секретаря міської ради Віктора Федоренка


Заходи з нагоди святкування 27-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого у місті відбудуться заходи: 10.00 – святкова хода від Будинку рад до скверу воїнів-інтернаціоналістів, мітинг, покладання квітів. 10.00 – відвідини поховань загиблих воїнів (автобус біля Будинку рад) 12.00 – богослужіння біля каплиці в сквері воїнів-інтернаціоналістів 13.30 – урочистості та святковий концерт (МБК)


Медсанчастину №14 передали на баланс міста

Медицина міста продовжує бути однією з тих галузей, які потребують невідкладної допомоги у вирішенні ряду питань по реформуванню. Наразі мова йде про медико-санітарну частину№14, навколо якої тривалий час ведуться розмови з приводу того реформування. Міський голова приїхав з робочим візитом до мед закладу аби повідомити, що МСЧ-14 нарешті передали на баланс міста. Відповідні документи підписали […]


Сміла: рятувальники ліквідували наслідки ДТП

11 лютого о 21:00 до смілянських рятувальників від чергового Смілянського районноговідділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Балаклея, до якої потрапили автомобілі «Мерседес Віто» та «Тойота Кемрі».


Розпочався прийом заявок на участь у XV Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута»

З метою залучення української талановитої молоді до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, пошуку молодих обдарувань виконавців по всій Україні стартував XV Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «ЧЕРВОНА РУТА – 2017»


До уваги підприємців! Смілянський міськвиконком оголошує конкурс на право отримання коштів в 2016 році для здійснення підприємницької діяльності

Смілянський міськвиконком оголошує конкурс на право отримання коштів в 2016 році для здійснення підприємницької діяльності з Регіонального Фонду підтримки підприємництва.


ЕЛЕКТРОННІ ПЕТИЦІЇ

На офіційному сайті міської ради працює новий сервіс для громадян, який дає можливість донести свої ініціативи до Смілянської міської ради.


Грип: не панікуйте, але будьте пильними

Старий знайомий, грип H1N1, більше відомий, як свинячий, знову з’явився в Україні. У зв’язку з цим Смілянські навчальні заклади були закриті на карантин. Школи та дитсадки з 1 лютого вже відновили свою роботу. Та в Україні починають говорити про так звану другу хвилю, яка може спостерігатися якраз у лютому.


Об’єдналися «Патріоти Смілянщини»

На Смілянщині розпочала діяльність міськрайонна громадська організація учасників АТО, які нині мешкають у Смілі та районі, та їхніх родин. Вона отримала назву «Патріоти Смілянщини». Очолив новостворене об’єднання Володимир Трохименко. На установчих зборах в сесійній залі Будинку рад, обрали і правління громадської організації. Вона діятиме на підставі статуту.


Скликається чергова сесія міської ради

Відповідно до п.п. 8 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” від 21.05.97 № 280/97-ВР із змінами і доповненнями: 1. Скликати чергову сесію міської ради сьомого скликання 25 лютого