До уваги водіїв! Очікується погіршення погодних умов!

За інформацією Гідрометцентру України, на території держави, найближчими днями, очікується погіршення погодних умов. Державтоінспекція Черкащини звертається до водіїв з проханням за несприятливих погодних умов бути максимально уважними та обережними.


Учні куцівської школи поповнили лави українського козацтва

У селі Куцівка відбулася урочиста подія – більше 3 десятків учнів посвятили у козаки. Вони офіційно стали  юними захисниками України.  Посвята в козачата – це новий етап життя, адже віднині діти отримають статус українського козака і разом з тим нові обов’язки та життєві настанови.


Запрошує на навчання

Сучасний навчальний заклад зі славною та героїчною історією Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України


В м. Сміла трапилась ДТП в наслідок якої травмувалося п’ятеро людей

20 жовтня, близько 01 години 30 хвилин, в місті Сміла по вулиці 60 років СРСР, сталася дорожньо-транспортна пригода в якій п’ять людей травмувалось, повідомляє сайт ДАІ Черкаської області.


Урок мужності

16 жовтня в школі №3-колегіумі пройшов незвичайний урок – урок мужності, честі, відданості Батьківщині під промовистою назвою «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»