Смілянські каратисти завоювали 8 медалей всеукраїнського рівня

В Одесі відбулися змагання на Кубок України з карате Годзю-рю. За титул найкращих боролися 428 учасників із 36 клубів представників 14 областей.  За Кубок України змагалися і четверо вихованців дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» із спортивного клубу «Монарх».


Ветерани вшанували побратимів, які загинули за визволення України від нацистських загарбників

Це місце біля меморіалу загиблим заводчанам ветерани називають святим і приходять сюди щороку у памятні дати, щоб вшагувати побратимів, які полягли на фронтах другої світової.


Скликається сесія

Міська виборча комісія ­повідомляє, що відповідно до частини 2 статті 46


Через Черкащину курсує додатковий потяг Дніпропетровськ – Львів

На другу половину жовтня Укрзалізниця призначила додатковий потяг маршрутом Дніпропетровськ – Львів.


Осінь нас ще порадує теплом

На Черкащині з 20 жовтня спостерігається дощова погода, у західних, східних та центральних районах випало 8-22 мм, що відповідає 90-200% декадної норми, або 60-65% місячної норми. Лише в Чигиринському районі випало 3 мм (30% декадної норми), інформує начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.


Як проголосували за кандидатів до Черкаської обласної ради в м. Сміла

За результатами голосування 5%-вий бар’єр подолали 8 партій.


Сміла: протягом доби рятувальники ліквідували 2 пожежі які виникли через несправне пічне опалення

27 жовтня о 10:15 смілянські рятувальники виїхали на ліквідацію пожежі, яка виникла в надвірній споруді по провулку Левинця.


КІЛЬКІСТЬ ГОЛОСІВ виборців, ПОДАНИХ ЗА КОЖНОГО КАНДИДАТА на ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ м.СМІЛИ

ВАСИЛЕНКО Анатолій Семенович 275 ГОЛУБЕЦЬ Станіслав Вікторович 2078 КОВАЛЕНКО Михайло Вікторович 1396 МІЦКЕВИЧ Сергій Євгенійович 904 ПЛЮТА Олександр Петрович 2798 ЦИБКО Олексій Олександрович 7182 ШОВКУН Андрій Григорович 1707 ЯСТРЕБОВА Наталія Миколаївна 1897 Загальна кількість голосів виборців, поданих за кандидатів на посаду міського голови 18237


У Смілі обрано нового міського голову

Згідно з протоколом Смілянської міської виборчої комісії з виборів депутатів місцевих рад та міських голів про результати виборів Смілянського міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі міським головою обрано Олексія Олександровича ЦИБКА, 1967 року народження, президента громадської організації «Регбійно-футбольний клуб «Сміла»


Депутати Смілянської міської ради

На підставі протоколу Смілянської міської виборчої комісії з виборів депутатів місцевих рад та міських голів про результати виборів депутатів Смілянської міської ради депутатами в багатомандатному виборчому окрузі обрані: