Дорогі сміляни! Вітаю усіх з Днем міста!

Разом із щедрим вереснем до нас завітало велике родинне свято, яке об’єднує усіх, незалежно від віку, віросповідання й політичних уподобань – День народження Сміли! Величні сторінки літопису міста карбувалися героїкою та звитягою мужніх, волелюбних, працьовитих громадян. І сьогодні сміляни не залишаються байдужими до подій, які відбуваються на сході нашої країни. Вдячний усім, хто допомагає нашій […]


Шановні сміляни!

Цей хвилюючий день переповнює душу кожного жителя особливим піднесенням і гордістю за рідне місто, дає нагоду освідчитися йому в щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати і творити в ньому. Приємно, що наше місто стало рідним та близьким не лише тим, хто народився і виріс у ньому, але й тим, хто тут живе, працює […]


Шановні сміляни!

Щиро вітаю вас з нагоди 618-ї річниці заснування міста Сміла! Кожен із вас своєю щоденною, сумлінною працею створює славне ім’я міста. Жителі Сміли – це частина великого українського народу, яка береже його славні традиції. Від імені Аграрної партії України та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем вашого міста.


Дорогі сміляни та гості міста!

День міста – це свято всіх тих, для кого Сміла стала долею: хто народився й виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Дорогі сміляни, щиро дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста.


Шановні сміляни!

Від щирого серця вітаю вас з Днем міста, який ми святкуємо в таку чудову вересневу пору! Бажаю всім добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай збуваються всі заповітні мрії, хай у кожній домівці панують мир і спокій. Зичу всім землякам Божого благословення, щастя, благополуччя! Анатолій ГОЛУБ, голова міської парторганізації ВО «Батьківщина»


Представництво інтересів держави прокуратурою в особі Смілянської міської ради

Смілянською міжрайонної прокуратурою вивчено стан витрачання коштів в інтернаних закладах міста,