Водій на «Мазді» збив дівчинку

Як інформує прес-служба ДАІ області, 15 жовтня, близько 20.00 год., в м. Сміла по вулиці Дімітрова водій автомобіля «Мазда 626», 26-річний місцевий житель, скоїв наїзд на пішохода 10-річну жительку м. Сміла, яка раптово вибігла на проїзну частину. Внаслідок пригоди пішохід отримала перелом стегна.


Оновлено довідник податкових пільг

Фахівці Смілянської ОДПІ звертають увагу на те, що Державною фіскальною службою України 01.10.2014 р. затверджено новий довідник пільг станом на 1 жовтня 2014 року: – Довідник №72/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету; – Довідник №72/2 інших податкових пільг.


Смілянські каратисти здобули переконливу перемогу

11 жовтня у Черкасах відбувся відкритий фінал кубоку Черкаської області з годзю-рю карате серед дітей і дорослих. Участь в турнірі взяли 9 команд: Сміли, Черкас, Канева, Черкаського району та Киева, близько 130 спортсменів віком від 5-ти до 30-ти років. На цих змаганнях успішно виступила команда «СпортКлубу МОНАРХ»- ДЮСШ «Олімп» (тренер Сергій Пітенко).


Голову Кам’янської райдержадміністрації визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення

Як повідомляє прес–служба прокуратури Черкаської області, прокуратура Корсунь-Шевченківського району відстояла принципову позицію у суді стосовно голови Кам’янської районної державної адміністрації, який вчинив адміністративне корупційне правопорушення.


Верховна Рада України посилила відповідальність за підкуп виборців

Як повідомляє урядовий портал, законодавчим актом забезпечено додатковий захист виборчих прав громадян, посилено відповідальність за їх порушення, недопущення повторення негативних наслідків під час проведення наступних виборів та референдумів тощо. Законом, зокрема, підвищено санкції за окремі правопорушення, насамперед вчинені за змовою з членом виборчої комісії (комісії з референдуму) та групою осіб, що дозволить здійснювати оперативно-розшукові заходи […]


Наталія Старікова припиняє участь у виборчих перегонах

Як написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук», перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Наталія Старікова, яка, як самовисуванка, боролася за перемогу в окрузі №198 з центром у місті Сміла, вона вирішила припинити участь у виборах. При цьому вона пообіцяла виконувати усі зобов’язання, які брала перед жителями Сміли, Смілянського, Кам’янського та Черкаського районів як […]