Ростимо майбутніх чемпіонів

Керівництвом ТОВ «Сміла Енергоінвест» організовано благодійну допомогу вихованцям дитячо-юнацької спортивної школи «Старт» (с. Костянтинівка). ДЮСШ займається розвитком вільної боротьби в Смілянському районі та діє під керівництвом тренера В.А. Пономаренка Вихованці спортивної школи брали участь в обласних і міжнародних турнірах в Кривому Розі, Одесі, Южному, Черкасах, Тальному, Каневі та здобули високі нагороди.
Не менш вагомим внеском в спортивну галузь міста є безоплатне надання послуг теплопостачання в спортивний зал по вул. Маяковського, 8, що дає можливість вихованцям відвідувати тренування з дзю-до та підвищувати свої професійні навички. Тому спортивна молодь висловлює найщиріші слова подяки керівникам підприємства ТОВ «Сміла Енергоінвест» за розуміння, виділений час та надану матеріальну допомогу. Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення організації до проблем молодого покоління, зокрема спортивного виховання.
ТОВ «Сміла Енергоінвест» і надалі підтримуватиме високий рівень виховання в рідному місті, створюючи умови для всебічного розвитку молоді.

На знімку: Зайцев Назар, Геріх Богдан, Хоменко Денис, Кузьменко Денис – вихованці ДЮСШ «Старт», багаторазові призери обласних та всеукраїнських турнірів

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.