АСПЕКТИ СПІВПРАЦІ

За час співпраці ТOB «Сміла Енергоінвест» з жителями міста шляхом постійних зустрічей, а також безперервної роботи «гарячої лінії» на базі підприємства, зафіксовано безліч звернень різного роду. Але через недостатню поінформованість споживачів лунають запитання щодо проблем, вирішення яких входить до кола повноважень балансоутримувача (ЖЕО або ОСББ).
ТОВ «Сміла Енергоінвест» вчасно і якісно виконує свої зобов’язання, а саме: ремонтно-профілактичні роботи, гідравлічні випробування магістральної тепломережі, своєчасне ліквідування аварійних ситуацій та забезпечення подачі теплоносія до будинку.
Що стосується внутрішньобудинкової системи теплопостачання, її обслуговування входить до обов’язків балансоутримувача, адже ці послуги включено до щомісячної квартплати кожного мешканця будинку. Зокрема, це роботи по підготовці теплових господарств до опалювального сезону, а саме: ремонт приміщень вузлів теплових вводів та їх очищення; роботи, пов’язані з внутрішньобудинковою системою теплопостачання (промивання, ремонтно-профілактичні роботи, гідравлічні випробування, повірка та відновлення теплоізоляції, регулювання розподілу тепла в них); встановлення приладів вимірювання температури та тиску теплоносія у вузлах теплових вводів (теплових лічильників); утеплення будівлі (горище, підвали, сходові клітки, вікна, двері та ін.).
Тому ТОВ «Сміла Енергоінвест» радить населенню у разі виникнення проблем, пов’язаних з переліченими вище роботами, звертатися до установи, яка є балансоутримувачем будинку (ЖЕО або ОСББ).

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.