Калейдоскоп спортивних новин

У школі №5 відбувся відкритий чемпіонат області «Золото Монарха» з карате серед дітей та кадетів. У змаганнях брали участь по шість команд зі Сміли та Черкас, команди зі Львова, Києва, Львівської та Київської областей; усього 152 спортсмени.
Перше місце посіла ­команда СК «Монарх» зі Сміли, друге – Смілянської ДЮСШ «Олімп», третє – ­команда з Києва. В особистих змаганнях перші місця вибороли сміляни Аліна Замниборщ, Михайло Убоженко, Богдан Колесник, Єлизавета Бакай, Владислав Чорнобривець, Олександр Чернявський, Юлія Белякова, Антон Дзюра, Євген Синільник, Ярослав Осіпов, Фазаїр Абієв. Також 29 смілян посіли ІІ та ІІІ місця.
Підготували наших спортсменів тренери ДЮСШ «Олімп» Сергій Пітенко та Станіслав Ковбаса.

* * *

Розпочалося ІІ коло Чемпіонату України з футболу серед дитячо-юнацьких команд (І ліга).
У І турі змагань «Явір-Ажур» зі Сміли приймав команду «Хілд-Любомир» зі Ставища Київської області. Результати матчів: серед юнаків 1997-1998 р.н. – 4:1 на користь смілян (тренер Віталій Прудніков), серед дітей 1999-2000 р.н. – 1: 9 на користь гостей (тренер Василь Гречаний).

* * *

Перша гра на першість Черкаської області з футболу 2013-2014 років серед дитячих команд 2001-2002 р.н. (друге коло). Команда ДЮСШ «Олімп» переграла команду Смілянського району з рахунком 2:0 (тренер Василь Гречаний).

* * *

У Черкасах відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед людей з обмеженими фізичними можливостями. У складі смілянської команди брали участь та мають такі досягнення: Дмитро Подгорський – І місце з бігу на 100 м та стрибків у довжину; Максим Гладиш – І місце, а Назар Синьогуб – ІІ місце з бігу на 60 м; Олег Матюха – IV місце з бігу на 100 м та стрибків у довжину; Ростислав Федоренко – V місце з бігу на 200 м.
Підготувала чемпіонів тренер Ніна Дем’яненко

Відділ у справах сім’ї 
та молоді, фізичної
культури і спорту

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.