Заклади освіти Сміли відзначені медалями міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти -2024»

З 27 до 29 березня проходила П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти -2024» у режимі онлайн, організатором якої є Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

У виставці взяли участь 485 учасників із різних областей України та Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії, які представили 510 робіт.

Черкащину в означеній виставці представляли 16 закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти та Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Серед 16 закладів, які представляли на Міжнародній виставці Черкаську область, 3 заклади – заклади Сміли. Це:
🔸 школа №11 (директор Підмогильна В.М., заступник директора Боюк Л.Т.)
🔸 дошкільний навчальний заклад №18 «Чебурашка» (завідувач Тимофієва Л.Г., вихователь-методист Туманова Л.В.)
🔸дошкільний навчальний заклад № 27 «Джерельце» (Завідувач Сімон Т.Й. , вихователь-методист Прилуцька М.О.), які й стали переможцями.

Золотою медаллю у номінації «Упровадження здоров’я збережувальної педагогіки в практику діяльності закладів освіти» нагороджено Смілянську школу №11;
срібною – дошкільний навчальний заклад № 27 «Джерельце».

Срібною медаллю у номінації «STEM-освіта як засіб формування мотивації до науково-дослідницької та проєктної діяльності» нагороджено дошкільний навчальний заклад № 18 «Чебурашка».

Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.