У Смілянському ЦППРК на бінарному уроці навчалися мистецтву приготування української народної страви

14 квітня 2016 року в ДНЗ «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» відбувся бінарний відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами».

Учні групи № 15 отримали знання про приготування різних видів тіста для приготування вареників з різними фаршами.

На уроці було застосоване мультимедійне обладнання, презентація «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами», роздатковий матеріал, картки-завдання, інвентар та устаткування.

На уроці були присутні адміністрація навчального закладу та члени методичної комісії. Гості відзначили, що урок пройшов на достатньому рівні та заслуговує на впровадження в навчальний процес.

Джерело: Управління освіти і науки Черкаської ОДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *