14 квітня 2016 року в ДНЗ «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» відбувся бінарний відкритий урок з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами».
Учні групи № 15 отримали знання про приготування різних видів тіста для приготування вареників з різними фаршами.
На уроці було застосоване мультимедійне обладнання, презентація «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними фаршами», роздатковий матеріал, картки-завдання, інвентар та устаткування.
На уроці були присутні адміністрація навчального закладу та члени методичної комісії. Гості відзначили, що урок пройшов на достатньому рівні та заслуговує на впровадження в навчальний процес.
Залишити відповідь