З метою поглиблення взаємозв’язків між теоретичними знаннями й виробничим навчанням в Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів з 1 до 5 квітня провели тиждень професій «Кухар» та «Кондитер». До проведення тижня залучились учні першого, другого та третього курсу.
Відкриття тижня розпочалося з конкурсу стіннівок.
Задля виявлення кращих учнів за професією «Кухар» було проведено конкурс професійної майстерності. В конкурсі брали участь учні груп першого та другого курсу. Конкурс складався з двох турів: теоретичного та практичного. Учні показали свої гарні знання з професійних предметів та тонкий смак під час оформлення простої але смачної страви «Яблука смажені в тісті». Переможці конкурсу професійної майстерності були нагороджені грамотами.
Продовжився тиждень вже традиційною ярмаркою-продажем кондитерських виробів. На якій учні третього курсу професії «Кондитер» представили вироби, які приготували під час виконання перевірних робіт. Програмою тижня також був передбачений майстер-клас по оздобленню великодніх пряників, який був показаний 4 квітня у фойе закладу освіти майстром виробничого навчання Калиною Л.М. та учнями групи №14.
Всі бажаючі мали змогу проявити свій художній смак та вміння в оформленні пряників. Завершальним етапом тижня була ярмарка-продаж кулінарних виробів. На яку із задоволенням представили вироби учні першого та другого курсу професії «Кухар». В цей же день були підведені підсумки проведення тижня професій, інформують у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Залишити відповідь