У Будинку рад провели останню у цьому році сесію міської ради: затверджено бюджет 2024

Остання у цьому році сесія міської ради, яку провів 20 грудня Сергій Ананко, виявилася насиченою та продуктивною, на ній було вирішено 124 важливих питання для розвитку Смілянської громади.

Основним та важливим моментом стало затвердження бюджету на 2024 рік, яке отримало широку підтримку депутатів. Після детального обговорення, його затвердили 23-ма голосами. І це визначає фінансові рамки для реалізації запланованих ініціатив та розвитку міста в цілому.

Важливими ініціативами на сесії стало:
🔸 затвердження радою плану роботи на перше півріччя 2024 року, що визначило основні напрямки діяльності органу місцевого самоврядування;
🔸продовження термінів повернення фінансової підтримки для КП “Смілакомунтеплоенерго”;
🔸звільнення чотирьох комунальних підприємств від сплати частини чистого прибутку до бюджету громади на 2023 рік;
🔸внесені зміни до плану підготовки регуляторних актів та переліку послуг ЦНАП, що свідчать про бажання вдосконалювати обслуговування громадян.

На сесійному засіданні активно займалася соціальною сферою, затверджуючи програми розвитку некомерційних підприємств та проєкти рішень щодо виділення коштів на лікування та підтримку сімей загиблих воїнів.

На сесії також акцентували увагу на архітектурному та містобудівному розвитку, затвердивши зміни до детального плану території та інші земельні питання.

Усього у сесії взяли участь 25 депутатів, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.