Смілянські студенти поспілкувалися із роботодавцями

P5120040В Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова традиційна зустріч студентів – випускників спеціальності «Виробництво хліба,  кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» з представниками кондитерської компанії «Шарлотт».
Основною метою цього заходу було надання нових перспектив молодим спеціалістам для їхнього успішного подальшого працевлаштування.
Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі задав начальник відділу кадрів, який розпочав свій діалог з презентації компанії.  Таким чином присутні дізналися, що компанія має два виробництва по виготовленню пісочної, заварної продукції, займається виготовленням бісквітних тістечок та рулетів, східних солодощів та багато іншого, що пов’язано з кондитерським виробництвом.
У ході зустрічі важливим став той факт, що запрошені студенти мали змогу ставити запитання, які стосувалися вимог до випускників, умов роботи, а також студентів цікавили питання заробітної плати та перспективи кар’єрного росту. Гості із задоволенням розповіли присутнім про перспективи для молодих спеціалістів, адже, компанія гарантує стабільний дохід за результатами роботи; кар’єрний зріст, соціальний пакет та безкоштовне харчування.
Представники компанії, наголосили, що вони шукають мотивованих працівників і тих, хто по-справжньому зацікавлений у стабільній роботі, має впевнені знання і вміння у галузі спеціалізації та має бажання системно будувати свою кар’єру і за це отримувати гідний заробіток. Тому розмова зі студентами показала, що компанія зацікавлена співпрацювати з молодими спеціалістами та не схибила, коли завітала до навчального закладу.

Прес-центр СКХТ

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

1 коментар “Смілянські студенти поспілкувалися із роботодавцями”

  1. meh001 :

    Не дай Бог, брати на роботу випускників так званого Смілянського технікуму харчових технологій. 30 років стережуся їх, як чорт ладана.

Залишити відповідь до meh001 Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.