На Черкащині відбудеться міжнародний експо-фест – «AGROSHOW Ukraine 2019»

1_20190404_121939III міжнародна агро-виставка AGROSHOW Ukraine буде проходити з 16 по 19 травня на території КП «Черкаський аеропорт».

AGROSHOW Ukraine – одна з найбільших агро-виставок в Україні, що відбувається в унікальному форматі експо-фест. Він поєднує в собі виставкову, освітню та розважальну платформи.

Щорічно, захід відвідують більше 8000 осіб, серед яких керівники та працівники фермерських господарств, агрохолдингів, малі та середні фермери. На виставку приїжджають гості переважно з Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Вінницької, Житомирської, Дніпропетровської, Миколаївської та інших областей.

Щорічно на AGROSHOW Ukraine демонструється сільськогосподарська техніка і цей рік не стане винятком. Щодня на виставці на спеціальному полігоні проходитимуть польові демонстрації техніки відомих іноземних та вітчизняних брендів.

У програмі:

  • Урочисте відкриття виставки, розіграш цінних призів від учасників, виступ почесних гостей, відомих гуртів
  • Агро-карнавал
  • Виставковий форум, присвячений розвитку потенціалу Черкаської області в агро-сфері, інноваціям в сільському господарстві
  • Гала-вечір та нагородження агро-виробників Черкаської області

На відвідувачів чекають розважальні заходи від учасників та організаторів: шоу-мийка тракторів, забіги поросят, парад техніки, танці дівчат та багато іншого, що залишиться в пам’яті надовго.

Учасники та партнери заходу зможуть взяти участь у гала-вечорі, де матимуть мождивість відпочити після насиченого дня та зав’язати корисні контакти в неформальній обстановці. У рамках заходу вони будуть нагородженні організаторами AGROSHOW Ukraine 2019 та партнерами експо-фесту у різних номінаціях.

За інформацією Управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.