Черкащина залишається серед лідерів в Україні за виробництвом м’яса та яєць

продукція_продуктиУ січні-вересні 2021 року за темпами росту виробництва сільськогосподарської продукції Черкащина посіла 6 місце серед областей України. Про це повідомили у Департаменті регіонального розвитку Черкаської ОДА.

За обсягом виробництва м’яса та яєць наша область знаходиться на 2 місці, молока – на 9 місці.

Станом на 1 жовтня у Черкаській області було вироблено 336,2 тисяч тон м’яса, 325,3 тисячі тон молока та одержано 600,8 млн яєць.

Загалом, за місяць позиції Черкащини у виробництві цих продуктів серед областей України не змінилися.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.