Відзначення ювілейного Дня перемоги

9 травня початок урочистих заходів ознаменувала святкова хода центральними вулицями Сміли. Її маршрут проліг від Будинку рад до Меморіалу Слави. Очолила колону автівка, в якій почесні місця зайняли найстарші учасники Другої світової війни та боєць антитерористичної операції. У перших рядах пройшли представники керівництва міста, ветерани війни та праці, діти війни, воїни-афганці, сучасне покоління воїнів, представники громади. Біля вічного вогню та братської могили у міському парку культури та відпочинку відбувся урочистий мітинг. До ветеранів та присутніх з вітальними словами звернувся секретар міської ради Ярослав Березань. Від імені учасників війни виступив учасник взяття Рейхстагу Федір Бех.

До привітань та теплих побажання зі святом Перемоги долучилися бійці – учасники антитерористичної операції. Серед них і бійці батальйону «Айдар», які у Смілі відремонтували техніку для АТО, яку можна було бачити у святковій ході.

Подякувала ветеранам війни молодь – студенти технікуму харчових технологій, учні школи №3-колегіуму та інших закладів. Над Меморіалом лунали пісні у виконанні працівників культури міста. Завершився мітинг покладанням квітів.
[nggallery id=136].

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.