На Смілянщині перед Великоднем відбувся чвертьфінал Кубку району

Напередодні Великодня, на Смілянський район чекала подія спортивного характеру. 30 квітня, населені пункти району, зустрічали матчі-відповіді ¼ Кубку району з футболу. У 4 футбольних двобоях, зійшлися команди: «Патріот» (м. Сміла) – «Агро-Рось» (с. Ташлик), «Ветеран» (Смілянський р-н.) – «Явір» (с. Балаклея), «Челсі» (с. Сунки) – «Колос» (с. Березняки) та «Граніт» (с. М.Смілянка) – «Ельдорадо» (с. Ковалиха).

В першій парі, футбольна фортуна розпорядилася таким чином, що «Патріоту», після поразки 0:1 в с. Ташлик, потрібно було перемагати «Агро-Рось» з перевагою в два 2 м’ячі. Не дивлячись на нелегку задачу, сміляни, своєю стійкістю та готовністю перемагати, розгромили Ташлицьку «Агро-Рось», не давши їй оговтатись ні на секунду (4:0).

Інший чверть-фінал передбачав собою віковічну дилему та суперництво двох протилежностей – досвіду та молодості. ФК «Ветеран» (Смілянський р-н) та ФК «Явір» (с. Балаклея) зустрілись для остаточного вирішення подальшої долі один-одного в цьогорічному турнірі на Кубок району.

Складність ситуації існувала здебільшого для «Ветерана», програвши у першій зустрічі 2:3, їм конче необхідно була перемога, на що «Явір» мав відповісти лише нічиєю. Проте цього разу досвід все ж взяв гору і перемігши 2:0, ФК «Ветеран» виходить до півфіналу, де зустрінеться з Смілянським «Патріотом».

У парі «Челсі» (с. Сунки) – «Колос» (с. Березняки) інтрига матчу зберігалась увесь перший тайм. Поступаючись 0:1, Сунківчанам все ж вдалось переламати хід поєдинку і закінчити зустріч з перевагою в два м’ячі. 3:1 – безперечна перемога «Челсі», який у півфіналі прийматиме Малосмілянський «Граніт» («Граніт» (с. М.Смілянка) – «Ельдорадо» (с. Ковалиха) 4:1).

За інформацією сектору у справах
сім’ї, молоді та спорту РДА
Джерело: Смілянська РДА

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.