«Ми за тверезе життя!»

2Учні 2-А класу гімназії імені В.Т.Сенатора взяли активну участь у літературному конкурі творчих робіт «Ми за тверезе життя!», який проводиться серед школярів України, а також усіх бажаючих без вікових обмежень. Діти написали твори на тему: “Захистіть нас від алко-реклами!” та виготовили плакати, в яких пропагували утвердження здорового, тверезого способу життя серед дітей та молоді.
Тверезість належить до найкращих природних якостей людини, яка важлива не тільки особисто для неї, але й для її сім’ї і в цілому для суспільства. Про що ж писали діти у своїх творах?
«…Спостерігаючи за веселощами людей в рекламі алкоголю хочеться неодмінно його спробувати. А ще його вживають справжні чоловіки (зрозуміло з реклами). Батьки, вчителі запевняють, що це не так. То чому ж діти мають це бачити?!Тому, щоб запобігти поширенню і заохоченню вживання алкоголю серед підлітків – такої реклами не повинно бути!»
«…Наше покоління повинно вчитися не спокушатися, а в разі потреби і свідомо протистояти усіляким впливам, бо тверезість – це запорука нашого щасливого життя, запорука нашого щасливого майбутнього та майбутнього тих, хто знаходиться поряд з нами. Тому ми свідомо обираємо тверезе життя і закликаємо дорослих заборонити алко-рекламу на телебаченні!»
Шановні дорослі, можливо вже потрібно нам з вами прислухатись до слушних порад наших дітей!
ЧМИРЕНКО Н.М.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.