На паркеті знову «Мій зірковий учитель»

Учасники танцювального проекту «Мій зірковий учитель» вже втретє вийшли на сцену міського будинку культури. Вечір розпочався улюбленим, багатьма шанованим диско. А далі зіркові пари виконали самбо. Цей танець оцінювало журі, так, як це роблять на чемпіонатах бальних танців. За результатами цих змагань визначилися півфіналісти та фіналісти, які записали на свою користь додаткові бали.
А в обов’язковій програмі цього разу були танго та румба. Кому і який з цих сюжетних танців випав, визначило жеребкування, проведене у другому турі. Важко не помітити, що вимоги зростають, відповідно зростає і майстерність зіркових танцюристів, їх техніка та артистизм. Багато було підтримок, складних елементів. Знову ж таки вражали творчі знахідки та фантазія. Танцівники буквально вживалися у ті ролі, яких від них вимагали сюжетні танці і які вони втілили зі своїми тренерами.
До фінального туру дійшли 13 пар. Вони виконуватимуть пасадобль і танець на вибір. Прикрасили танцювальний вечір не лише учасники проекту, а й гості. З концертними номерами виступили вихованці клубу «Аіша» і неодноразові переможці танцювальних чемпіонатів різного рівня Вікторія Бреус та Михайло Полторацький.
Вчетверте на паркет «Мій зірковий учитель» вийде у квітні. Власне, тоді стане відомий переможець. Планувалося, що найкраща пара проекту здійснить туристичну поїздку у Санкт-Петербург, але, як зауважив спонсор, якщо це буде небезпечно, то місце подорожі буде змінено і на гарному настрої це не позначиться. І це не єдина нагорода проекту, відзнаки отримають усі зіркові пари. Фінал розкриє усі сюрпризи, які тримають в секреті організатори, зберігаючи інтригу до кінця.
Нагадаємо, що проект Тетяни Гончарової стартував у січні. У зіркових парах танцюють вчителі, які до проекту не мали хореографічного досвіду, зі своїми учнями – кращими вихованцями танцювальних колективів міста.

Юлія ХАРЧЕНКО

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.
Increased blood flow rough the muscular alternative viagra products tissues in two ways.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.