3 червня майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Олеся Висоцька провела майстер-клас з ресторанного етикету в одному із ресторанів міста.
Активну участь у заході взяли діти, що виховуються у дитячому будинку сімейного типу, в родині Грязнових. Діти отримали навички користування столовими приборами, попробували себе у ролі офіціанта, а потім посмакували смачні страви.
Щоб справити гарне враження на оточуючих, людина має знати й користуватися правилами етикету, що стосуються всіх сфер життя, в тому числі й правил поведінки за столом, адже культура поведінки за столом — це частина загальної культури людини і її треба виховувати з раннього віку.
Прес-центр ЦППРК
Залишити відповідь