Зруйнував пам’ятку археології: у Черкасах поліцейські повідомили про підозру чоловіку

Черкащанин проігнорував той факт, що територія, на якій він збільшив площу забудови земельної ділянки, належить до об’єктів пам’ятки археології. Як наслідок, завдав мільйонного збитку державі.


У Смілі небайдужі громадяни допомогли поліцейським виявити водія напідпитку

3,56 проміле алкоголю — результат огляду водія, якого поліцейські охорони Черкащини зупинили в місті Сміла.


На лаві підсудних – депутат міської ради

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за обвинуваченням депутата Чигиринської міської ради за фактом визнання правомірною


Другокласники побували у Черкаському академічному театрі ляльок

Театр – один з найяскравіших і найемоційніших засобів, що формують смак дитини, а театр ляльок є ще й дуже ефективним засобом емоційно – естетичного виховання.


До суду скеровано справу за обвинуваченням луганчанина у колабораціоназмі та державній зраді

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт за обвинуваченням 32-річного жителя Луганської області, причетного до колабораційної діяльності та державної зради.


Перевищив швидкість та перебував у стані сп’яніння

Днями, під час контролю швидкісного режиму за допомогою приладу TruCAM на вулиці Надпільна у Черкасах, інспектори зупинили автівку ВАЗ 2109 за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.


Черкащани – призери та переможці Чемпіонату України серед ветеранів

Чемпіонат України серед ветеранів з легкої атлетики відбувся з 7 по 9 червня в місті Кам’янець Подільський.


Наловили рибки на понад півмільйона гривень

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду три обвинувальні акти за обвинуваченням «бракон’єрів» за фактом незаконного зайняття рибним, звірним або іншим водним добувним промислом.


Навчання у безпечних умовах: у Смілі перевірили новозбудоване укриття

Навчання в безпеці. У звичному форматі. Тепер ця опція буде цілком доступною ще в одній школі. Цього разу у Смілянській тергромаді. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Повідомлено про підозру місцевому жителю, який мав намір збути культурні цінності за кордон

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 36-річному жителю м. Черкаси у вчиненні злочину передбаченого.