Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 2 липня


На Дніпрі потонула ще одна людина

Черговий трагічний випадок на воді у Черкасах. Про це повідомили в обласному управлінні ДСНС. 2 липня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях від працівників поліції надійшло повідомлення


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 2 липня


Міграційники допомогти оформити на дому паспорт 71-річній смілянці

Паспорт – головний документ українця, відсутність якого призводить до безлічі проблем. Щоб оформити паспорт громадянина України особа приходить у підрозділ Міграційної служби для подачі заяви


Четверо черкащан, які продавали у нашому краї підробки засобів «Persil» і «Tide», постануть перед судом

Черкаська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 4-х осіб, які незаконно використовували знаки для товарів і послуг (ч. 3 ст. 229 КК України).


Протягом тижня на Смілянщині прогнозують дощі, грози та шквали вітру

3 липня. Мінлива хмарність. Вночі невеликі, вдень короткочасні дощі, грози. Вдень під час грози місцями град та шквали 15-20 м/с. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 14-19°, вдень 23-28°.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 2 липня


Які заклади Смілянщини найбільше порушують санітарні вимоги?

Фахівці Смілянського управління Держпродспоживслужби спільно з представниками органів місцевого самоврядування, підрозділів Національної поліції проводять комісійні перевірки щодо дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів.


Відсьогодні перестав курсувати фірмовий поїзд Черкаси – Київ

Відповідне оголошення розмістили на вокзалі станції ім. Тараса Шевченка. Так, із 2 липня регіональний поїзд №781/782 сполученням Черкаси – Київ – Черкаси відмінено та в ходу не буде.


За місяць рибалки-порушники на Черкащині завдали шкоди на 85 тисяч гривень

У Черкаському рибоохоронному патрул прозвітували про роботу у червні. За пергмй місяць літа державні інспектори провели 140 рибоохоронних рейди та викрили 400 порушеннь, у тому числі 44 грубі порушення правил рибальства.