На Черкащині під час затримання один із рибалок-порушників втік

10 квітня під час нерестової заборони порушники завдали збитків понад 10 тис. грн, інформують у Черкаському рибоохоронному патрулі.


ITBabushka: онлайн-курс для літніх людей

Проект ITbabushka – український стартап, створений школярками ліцею КПІ восени 2019 року, пропонує скористатись можливістю карантину та навчити старших людей користуватися смартфонами


На Смілянщині відчутно похолодає

На Смілянщині в першій декаді квітня утримувався антициклональний характер погоди. Спостерігалась сонячна, переважно тепла та суха погода.


Піднімаємось сходинками педагогічної майстерності

Учителі школи №3-колегіуму стали активними учасниками  семінару – практикуму «Створення вправ з використанням програмного забезпечення «Intboard Easy Start» на уроках природничо-математичного циклу».


У Черкаській області зафіскували 93 випадки COVID-19

В Україні зафіксовано 2511 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Про це інформують в МОЗ України.


Патрульні затримали водія, який збив велосипедиста на смерть і втік

9 квітня у Черкасах на вулиці Смілянській сталася ДТП. Водій автомобіля марки Peugeot скоїв наїзд на велосипедиста і втік


На Черкащині створили інтерактивну мапу з інформацією про поширення COVID-19

В області створена інтерактивна мапа, що містить інформацію про поширення коронавірусної інфекції на території Черкащини.


Смілянській лікарні передали засоби індивідуального захисту

В рамках проєкту «Спільнодія Черкащини: здолати COVID-19», на потреби медичних закладів Сміли та Смілянського району було передано благодійну допомогу.


Платники єдиного податку першої і другої груп мають право на податкову відпустку

Черкаські податківці звертають увагу платників єдиного податку першої і другої груп, відповідно до п. 295.5. Податкового кодексу України платники єдиного податку, які не використовують працю  найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку