Актуальне інтерв’ю міського голови (Відео)


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #6 від 26 вересня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #6 від 26 вересня


У Смілі відбулася зустріч з народним депутатом України Олександром Завітневичем

26 вересня в приміщенні Будинку рад відбулася зустріч з народним депутатом України ІХ скликання від партії «Слуга народу» Олександром Завітневичем. У зустрічі взяли участь міський голова Олексій Цибко, секретар міської ради Костянтин Синьогуб


Сесія міської ради не відбулась (Відео)


В області налічується 99 тисяч постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС

На Черкащині поміж майже 430 тисяч осіб різних пільгових категорій 99 тисяч – постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Це, зокрема, й громадяни, які брали безпосередню участь у ліквідації аварії та її наслідків


Серед дерев дитинства

Ми звикли, щоб природа все робить для нас: надихає, дарує насолоду, ховає від пекельного сонця, дарує чарівні обрії та неповторні ландшафти. Але без гармонії між нами це неможливо.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 26 вересня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 26 вересня


З початку року у Смілі виконано будівельних робіт більш ніж на 7 мільйонів гривень

За інформацією головного управління статистики у Черкаській області, протягом 8 місяців 2019 року підприємства області виробили будівельної продукції та виконали будівельних робіт на загальну суму 1 млрд 54 млн.грн.


У Черкаському районі чоловік обікрав знайому заради алкоголю

Чоловік проник до квартири знайомої та викрав її майно. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Смілянські школярі побували в урбан-бібліотеці

Наймолодші учні школи №6 ознайомилися із роботою урбан-бібліотеки. Це креативний бібліотечний простір, який поєднав три зони: центр пізнання, центр творчості та відпочинку та інформаційний центр.