Дорогі ветерани, учасники Другої світової війни! Шановні працівники дистанції електропостачання!

У ці дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.


Дорогі працівники вагонного депо! Шановні наші ветерани!

Вітаємо вас з Днем пам’яті та примирення і 74-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ці дві травневі дати дуже важливі й тісно пов’язані одна з одною.


Шановні працівники та ветерани локомотивного депо! Дорогі сміляни!

Прийміть щирі вітання з Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ці свята символізують духовну стійкість та нескореність українського народу, викликають почуття безмежної гордості за наш народ


Шановні земляки!

8 та 9 травня Україна вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


Дорогі ветерани! Шановні сміляни! Жителі моєї улюбленої Малої Яблунівки!

Цього року ми відзначаємо 74-у річницю перемоги над нацизмом, перемоги, ціна якої – мільйони людських життів. Наше селище не оминула гірка доля.


У Смілі виступив оркестр Збройних Сил України (Відео)


Дорогі ветерани, шановні земляки!

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Перемога дісталася нам дуже дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.


День пам’яті та примирення (Відео)


Дорогі ветерани, діти війни, шановні сміляни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми зустрічаємо це хвилююче свято, в якому переплилися біль втрат і радість перемоги над нацизмом. Сімдесят чотири роки тому на українську землю прийшов мир


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!