Поліцейські за добу затримали злодіїв

У Смілі двоє зловмисників обікрали свою подругу.


Викрили смілянського крадія

У Смілі правоохоронцям знадобилося декілька годин аби відшукати викрадача металевого візка.


21 листопада у нашій школі відбувся літературний конкурс імені Тараса Шевченка.  До нас завітали учні усіх міських шкіл та педагоги, представники відділу освіти.


У Смілі виступатимуть зірки джазу

Дійсно потрібно, як то кажуть, щоб зірки зійшлися на небі так для того, щоб випала така можливість для міста запросити з концертом джазових музикантів такого рівня.


Рятувальники визволили водія з трактора, що перевернувся

20 листопада до Смілянського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області надійшло повідомлення про те, що в селі Попівка сталася дорожньо-транспортна пригода: водій трактора не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя і перекинувся.


Внаслідок аварії на дорозі постраждав трирічний хлопчик

22 листопада по вулиці Комунарській сталося ДТП. Водій автомобіля «Mitsubishi Lancer» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з авто «Peugeot Expert» та автомобілем, що стояв на узбіччі.


ДТП у Смілі: на дорозі перевернулася вантажівка з кукурудзою

21 листопада до пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від співробітників державтоінспекції про те, що по вул. Уманській у Смілі сталося ДТП.


Замикання електромережі стало причиною пожежі в квартирі

20 листопада на лінію екстреного виклику «101» з м. Сміли надійшло повідомлення про пожежу в в п’ятиповерховому житловому будинку.