У Смілі відбувся міський етап спортивно–масового заходу «Олімпійське лелеченя»

29 березня 2016 року на базі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 відбувся міський етап спортивно – масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед учнів 5-6 класів шкіл міста. Під час урочистого відкриття заходу з привітальним словом до учасників дійства звернувся депутат Смілянської міської ради, майстер спорту міжнародного класу з карате Сергій Васильович Цападой, який зазначив, що заняття спортом – це не лише розвиток сили, витривалості, швидкості та гнучкості, а й виховання патріотизму, мужності, цілеспрямованості, впевненості в своїх силах, формування характеру, які є важливими цінностями олімпійського руху. Сергій Васильович побажав командам гарного настрою, чесної боротьби та заслужених перемог.

У змаганнях брали участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. Програма складалася із двох етапів: презентація команди (назва, девіз, спортивна форма) та спортивні естафети.

Учасники заходу порадували яскравими та оригінальними презентаціями. Жваво та весело діти змагалися в спортивних естафетах. Під час змагань був присутній справжній олімпійський дух, адже діти не лише проявляли свої спортивні здібності, а й підтримували своїх друзів по команді і щиро вболівали один за одного.

Команди показали високий рівень фізичної підготовки, прагнення до перемоги, дійсно проявили себе справжніми спортсменами, готовими до чесної боротьби за звання бути кращими олімпійськими лелеченятами. Глядачі отримали задоволення від запальних виступів учасників.

Призові місця вибороли:

І місце – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 та загальноосвітня школа І-ІІІступенів №2;

ІІ місце – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5, навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора» та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13;

ІІІ місце – навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №3 – колегіум» та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №16.

Найкращий результат у міському етапі «Олімпійського лелеченя» показала команда «Олімпійці» загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, яка і візьме участь у зональних обласних змаганнях.

Всі призери спортивного заходу були нагороджені грамотами управління освіти, молоді та спорту, а переможці подарунками від спонсора заходу Цападоя Сергія Вікторовича.

Методист МК Н.М. Щербина

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.