Наполегливі тренування – хороші результати

В Херсоні відбувся чемпіонат Спеціальної Олімпіади України з легкої атлетики і відкриті обласні змагання за програмою «Повір у себе».

Збірну команду Черкащини представляли призер України з легкої атлетики Дмитро Подгорський, призери обласних змагань Ростислав Федоренко, Олег Матюха та дебютанти Максим Гладиш, Назар Синьогуб (до речі, останній був наймолодшим учасником).
Нашу команду зустрічали спортсмени, судді і гості одностайними оплесками, що й надихнуло показати хороші результати. Чудовим прикладом для наслідування була й майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка двох останніх олімпіад Вікторія Кравченко (на знімку в центрі).
Отож Дмитро Подгорський виборов перші місця з бігу на 100 метрів і стрибків у довжину, Олег Матюха був другим на стометрівці, третє місце в стрибках у довжину дісталося Ростиславу Федоренку. На 60-метрівці перемогу здобув Максим Гладиш, друге місце посів Назар Синьогуб. До речі, останні, Максим і Назар – дебютанти, але систематично і настирливо тренуються, велику увагу приділяють їм батьки, це й дає можливість досягати успіхів.

У Черкасах відбулися обласні змагання з плавання. Сміляни виступили вдало: Владислав Єпіфанов виграв дві дисципліни – першість здобув на 100-метрівці вільним стилем і на 50-метрівці на спині теж був недосяжним, Аня Коротич в запливі на 25 метрів була першою, Максим Гладиш посів другу сходинку.
Поїздку фінансував місцевий підприємець, депутат районної ради Євген Таран.

Ніна ДЕМ’ЯНЕНКО,
тренер Черкаської ДЮСШ «Інваспорту»

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.