На кубок Олександра Мотузенка

1 червня, в рамках відзначення Дня захисту дітей, в Смілі відбулися відкриті обласні змагання з веслування на Кубок срібного призера Олімпійських ігор в Сеулі, п’ятиразового чемпіона світу, дванадцятиразового чемпіона СРСР, заслуженого майстра спорту міжнародного класу, депутата міської ради Олександра Мотузенка.
Змагання на Тясмині стали вже традиційними, проводяться четвертий рік поспіль, адже в нашому місті веслування як олімпійський вид спорту є досить популярним та гідно розвивається. У 31 заїзді на байдарках і каное (одиночках і двійках) взяли участь більше 90 спортсменів з Херсона, Черкас, Новоархангельська, Сміли, Вільшанки. Змагання проводилися на дистанціях 200 та 500 метрів окремо серед юнаків та дівчат за різними віковими категоріями та класом човнів. Головним суддею змагань була майстер спорту з веслування Людмила Даниленко.
DSC_0249За підсумками змагань 29 призових місць здобули юні сміляни, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив», які й вибороли у напруженій боротьбі Кубок Олександра Мотузенка. На ІІ місці команда з Черкас, на ІІІ – смт Вільшанка. Абсолютними володарями Кубка Олександра Мотузенка стали сміляни: серед юнаків 1998-1999 р.н. – Владислав Руденко, 2000-2001 р.н. – Олексій Гаркавий. Підготували наших веслувальників тренери Тетяна Пристайлова, В’ячеслав Черненко, Дмитро Гусєв.
Вітали та вручали нагороди перший заступник міського голови Юрій Студанс, керуючий справами – заступник міського голови Олександр Головченко, радник міського голови Микола Бобков та ініціатор спортивних перегонів Олександр Мотузенко.
Змагання відбулися за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення НОК України в Черкаській області та відділу у справах сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради.

Наталія МАСЛЮК,
начальник відділу у справах сім’ї та молоді,
фізичної культури і спорту

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.