Напередодні свята працівників харчової промисловості відбулося планове засідання методичної комісії харчової промисловості та сфери послуг Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, на якому розглянуся питання проведення тематичного тижня.
Особливу увагу приділили питанням підвищення якості освітнього процесу, вивченню сучасних технологій навчання, виховання, організації самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів розвитку навичок мислення високого рівня, творчих здібностей.
На засіданні було вирішено проаналізувати наявну матеріально-технічну базу, комплексно-методичне забезпечення та класифікатор професій і звернутися до адміністрації з пропозиціями ліцензування нових професій, які є актуальними на регіональному ринку праці.
Прес-центр ЦППРК
Залишити відповідь