Засідання методичної комісії харчової промисловості

73523571_546004476152069_225001770290511872_nНапередодні свята працівників харчової промисловості відбулося планове засідання методичної комісії  харчової  промисловості та сфери послуг Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, на якому розглянуся питання проведення тематичного тижня. 

Особливу увагу приділили питанням підвищення якості освітнього процесу, вивченню сучасних технологій  навчання, виховання, організації самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів розвитку навичок мислення високого рівня, творчих здібностей.

На засіданні було вирішено проаналізувати наявну матеріально-технічну базу, комплексно-методичне забезпечення та класифікатор професій і звернутися до адміністрації з пропозиціями ліцензування нових професій, які є актуальними на регіональному ринку праці.

Прес-центр ЦППРК

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *