Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2018

DSCN7035Щороку у березні стартує Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Книга крокує поряд з людиною все життя. Саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово дітям. З метою формування читацької культури, стимулювання інтересу до читання, посилення ролі книги в освітньому процесі у школі №3-колегіумі пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Під час Тижня читання  в закладі відбулася віртуальна виставка «Чарівний світ енциклопедій»; книжкові виставки та тематичні полички: «Царство української книги», «Подорож книжковим містом Енциклопедій», бібліофреш «Царство української книги»».

Тиждень читання — чудова нагода для учнів подарувати бібліотеці книги. Літератури було подаровано багато, тому в фойє школи діяла виставка «Подаровані книги для бібліотеки».

Цікаво пройшов і фестиваль художнього слова «Поетична весна»,  де звучали не тільки вірші відомих поетів, а й власні дитячі поезії.

Відбулася  і подорож-екскурсія до центральної дитячої бібліотеки, діти зустрілися не тільки з її величністю Книгою, а й проявили себе в конкурсах та іграх. Учні перших класів побували в типографії «Тясмин»,  ознайомилися з  повним циклом виготовлення книг та газет. 

Кобзареве слово звучало з новою силою на виховній годині «Шана великому Кобзарю». Такі тижні читання – це  своєрідна акція,  яка  спрямована на  популяризацію  читання  серед  дітей, створення позитивного іміджу бібліотеки, завдяки якому читачі поспішають на зустріч із книгою.

Любов Полівенко,

завідуюча бібліотекою школи №3-колегіуму

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.